Skogsskötsel

Med rätt metoder säkerställer vi professionell skogsskötsel med fokus på markberedning, dikesrensning och markavvattning.

Skogsskötse l för en hållbar och produktiv skog

Att sköta om skogen på rätt sätt är avgörande för både tillväxt och långsiktig lönsamhet. På Lugnets Entreprenad erbjuder vi professionella tjänster inom skogsskötsel som hjälper dig att maximera din skogs potential. Vårt fokus ligger på att skapa de bästa förutsättningarna för en hälsosam och produktiv skog genom noggrant utförda markberedningar och effektiva vattenhanteringslösningar.

Markberedning för optimal tillväxt

Markberedning är ett viktigt första steg för en framgångsrik föryngring av skogen. Genom att bearbeta marken skapar vi bättre förutsättningar för plantor att etablera sig och växa. Vi anpassar metoder och teknik efter markens förhållanden och ser till att resultatet blir jämnt och långsiktigt hållbart. En väl utförd markberedning ger din skog en stark start och främjar en stabil tillväxt.

Dikesrensning och markavvattning

Effektiv vattenhantering är en central del av skogsskötseln. Genom dikesrensning och markavvattning säkerställer vi att överskottsvatten leds bort och att markens bärighet förbättras. Vi utför också skyddsdikning där det behövs för att skydda skogsområden från oönskad vattensamling och erosion. Vår noggranna hantering av dikningsarbeten ser till att vattenflödet kontrolleras på ett sätt som gynnar både skogen och den omgivande miljön.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå